Op maat

RET cursus of workshop op maat . Bijvoorbeeld voor professionals die als team aan de slag willen met de theorie en praktijk van RET; toegesneden op eigen wensen en werkplek. RET-training geeft  workshops aan bijvoorbeeld psychologen en maatschappelijk werkers, docenten- of mentorenteams, aan loopbaanadviseurs, coaches, trainers en managementadviseurs. Mogelijkheden:

  • als team kort of juist intensief kennismaken met de theorie en praktijk van RET
  • supervisie over hoe je (als team) met RET aan de slag bent
  • of voor een groep collega’s/ medewerkers; een RET cursus persoonlijke effectiviteit, faalangst- of stressreductie-training.

Een programma wordt op maat samengesteld. In principe vindt er eerst een inventariserend gesprek plaats, waarin we doelen, wensen en mogelijkheden bespreken. Daarna wordt een programma op maat aangeboden. Ook met betrekking tot de duur is alles mogelijk: een workshop of masterclass van een dagdeel of een dag, een 2-daagse of een langere cursus. Een RET training op maat kan zowel incompany plaats vinden, als in de trainingsruimte van RET-training.

Kosten:
de kosten per dagdeel zijn 550,- euro (excl.BTW).


Individuele supervisie Supervisie is mogelijk wanneer je als professional in je werk gebruik maakt van RET en daarin effectiever wilt worden. Supervisie wordt doorgaans gegeven aan de hand van opnames van gevoerde RET sessies, die van feedback worden voorzien. Uiteraard zijn ook andere afspraken of werkvormen mogelijk.

Kosten:
de kosten voor supervisie op individuele basis bedragen 90,- euro per sessie van een uur.

Neem contact op over de mogelijkheden of voor overleg: tanjavanessen@ret-training.nl