Leertherapie en supervisie

Individuele supervisie of leertherapie. Supervisie is mogelijk wanneer je als professional in je werk gebruik maakt van bv REBT en daarin effectiever wilt worden. Leertherapie is mogelijk, bv in het kader van de VGCt. RET-training geeft ook supervisie aan basispsychologen of psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG’s). Desgewenst kan leertherapie of supervisie via skype of zoom worden gevolgd.

Kosten:
de kosten voor leertherapie of supervisie op individuele basis bedragen 100,- euro per sessie van 45 minuten.

Leertherapiegroep: geen RET maar wel heel leuk en nuttig: vanaf september 2021 gaan we van start met een psychodynamische leertherapiegroep, voor o.a. psychologen in de KP- of Psychotherapie-opleiding, voor verpleegkundig specialisten i.o,, voor de route van de NVGP of voor andere professionals werkend in de GGZ. Klik hier voor meer info.

Neem contact op over de mogelijkheden of voor overleg: tanjavanessen@ret-training.nl


RET cursus of workshop op maat. Wil je als team aan de slag met de theorie en praktijk van RET; toegesneden op je eigen wensen en werkplek? RET-training geeft  workshops aan bijvoorbeeld psychologen en maatschappelijk werkers, docenten- of mentorenteams, aan loopbaanadviseurs, coaches, trainers en managementadviseurs. Bijvoorbeeld:

  • als team kort of juist intensief kennismaken met de theorie en praktijk van RET
  • supervisie over hoe je (als team) met RET aan de slag bent.

Een programma wordt op maat samengesteld. In principe vindt er eerst een inventariserend gesprek plaats, waarin we doelen, wensen en mogelijkheden bespreken. Daarna wordt een programma op maat aangeboden. Ook met betrekking tot de duur is alles mogelijk: een workshop of masterclass van een dagdeel of een dag, een 2-daagse of een langere cursus. Een RET training op maat kan zowel incompany plaats vinden, als in de trainingsruimte van RET-training.

Kosten:
de kosten per dagdeel zijn 750,- euro.